Header Ads

reklam

Sahte Telefon Numarası Alma ve Telefon Doğrulama 2017

Sahte numara alma sitesi ile güvenilir olmayan ancak telefon numarası isteyen sitelere gerçek telefonunuzu vermeyebilirsiniz. Telefon numaranızı paylaşmak istemediğiniz siteler ve uygulamalar için sahte telefon numarası alabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere ücretsiz sahte numara alma konusuna değineceğiz.

Sahte Telefon Numarası Alma Sitesi

Sahte Telefon Numarası Alma 2017

Sahte telefon numarası alma yöntemi ile Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesaplarınızdaki telefon doğrulama adımlarını geçebilir, fake numara ile Whatsapp kullanabilirsiniz.

Sahte telefon numarası doğrulama yöntemi için öncelikle textnow.com sitesine girin. Daha sonra sitenin sağ üst kısmında bulunan Sign Up Free butonuna tıklayın. Açılan sayfada fake numara almak için üyelik kaydı isteyecektir. Siteye üye olmak tamamen ücretsiz ve kolay olduğu için bu formu gerçek olmayan bilgilerle de doldurabilirsiniz. Formu doldurup Sign Up butonuna tıkladıktan sonra ücretsiz telefon numarası alma anlamına gelen Get Your Free Phone Number yazısı çıkacaktır. Bu yazının altındaki kutucuğa üç haneli rastgele bir rakam girmemiz gerekmektedir. Rakamları girdikten sonra karşımıza yeni telefon numarası anlamına gelen Your New Phone Number yazısı gelecektir. Bu numarayı istediğiniz sitede ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Sahte telefon numarası alma sitesi ile siz de bu şekilde fake numara alarak Facebook telefon doğrulama, Twitter telefon doğrulama, Whatsapp sahte numara alma işlemlerinizi halledebilirsiniz.

sahte telefon numarası alma, fake numara alma 2017, sahte telefon doğrulama, ücretsiz sms doğrulama, whatsapp sahte numara alma

2 yorum:

  1. bir arkadaşım sahte numarayla tatsız bir şaka yapmıştı bana zamanında :( Genelde yurt dışı numarası oluyorlar bunlar değil mi?

    bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sistem kayıt olan kullanıcılara otomatik olarak ABD numarası veriyor. Yazıyı beğenmenize sevindim teşekkürler :)

      Sil