Header Ads

reklam

Telefon Adı Değiştirme Nasıl Yapılır? (iPhone & Android)

Telefon adı değiştirme yöntemi ile telefonunuzu satın aldığınız zamanki standart ismini değiştirebilirsiniz. Android veya iOS cihazın adını değiştirip Bluetooth veya Wi-Fi bağlantılarında farklı görünmesini sağlayabilirsiniz. Android telefon adı değiştirme ve iPhone telefon adı değiştirme adımlarını aşağıdaki yazımızdan okuyabilirsiniz.

Telefon İsmi Nasıl Değiştirilir?

iPhone Telefon Adı Değiştirme

iPhone telefon adı nasıl değiştirilir sorusu için bu kısmı okuyabilirsiniz. iPhone telefon ismi değiştirmek için Ayarlar > Genel > Hakkında > Cihaz yolunu izleyin ve telefonunuz için belirlediğiniz yeni ismi yazın. Bu şekilde iPhone telefon adı değiştirme işlemlerini yapabilirsiniz.

Android Telefon Adı Değiştirme

Android cihazlarda telefon adı değiştirme için Ayarlar > Genel > Cihaz Hakkında > Cihaz yolunu takip edin ve telefon ismini değiştirin. Ayarlar seçeneği telefon modellerine göre farklılık gösterebilir, ancak genel olarak ayarlar menüsü bu şekildedir.

Android telefon ismi değiştirme ve iPhone telefon ismi değiştirme yöntemleri ile Wi-Fi isminizi değiştirebilir, Bluetooth bağlantılarında da belirlediğiniz ismi kullanabilirsiniz.

telefon adı değiştirme, iphone telefon ismi değiştirme, android telefon adı değiştirme, telefon ismi nasıl değiştirilir

Hiç yorum yok